top of page

OM JESSIES

Nu följer jag, Jessie, min dröm!

Jag startar ett musikcafé med second handbutik. 

 

Jag älskar mat, bakning, kaffe, loppis och att sjunga. Det fanns inget yrke som kombinerade dessa, så då skapade jag mitt eget. Det är väl så som egenföretagare gör...

Det känns läskigt och omständigt med alla regler och tillstånd, beställningar av matvaror och köksutrustning, provsmakning av recept och planering av verksamhet. Men också så oerhört roligt, utmanande och fantastiskt spännande. 

Hoppas att du vill komma och hälsa på mig så att jag slipper äta allt fika själv...

 

Med vänlig hälsning, 

Jessie van der Zwan

Ägare

Att komma på ett namn till sitt företag är inte det enklaste... Helst ska det ju vara något som förklarar vad man som kund har att vänta sig. Vad man kan få uppleva när man kliver genom dörren och vilka smaker man kommer att mötas av. 

Men i denna digitala värld så finns det ännu inte sidor på nätet som förmedlar doften av nybryggt kaffe eller smaken av nygräddade muffins. Krispigt sega kolakakor eller fluffig morotskaka. Så du måste helt enkelt ta en tur till Jessies och se och uppleva själv. 

Vi som jobbar på Jessies hoppas kunna vara det självklara valet när man vill äta, dricka och umgås.

Vår ambition är att alla ska hitta något på menyn som man gillar. Och annars kommer man kanske dit för att spana in om man kan fynda i second hand affären. Nästan allt i butiken går att köpa.

Dessutom kommer gästartister på besök. Ibland på förbokade konsertkvällar, ibland som överraskning när du sitter och fikar eller äter din lunch. 

Varmt välkomna till oss i Stuvsta!

bottom of page